بسم الله الرحمن الرحیم

دانشکده علوم ورزشی و تندرستی و انجمن علمی دانشجویی علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی "هشتمین همایش ملی دانشجویی علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی" را در راستای گردهم آوردن اندیشمندان و پژوهشگران جوان درکنار دانشمندان و متخصصان با تجربه با هدف ایجاد نشاط و شادابی علمی در بین دانشجویان و ایجاد فرصتی مناسب برای هم اندیشی، بحث و تبادل نظر درخصوص آخرین دستاوردهای علمی -پژوهشی، 26 و ۲7 اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش­های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می­نماید.

رویداد علمی مذکور، گامی هر چند کوچک در راستای توسعه و پیشرفت علمی پایدار کشور در حوزه علوم ورزشی به شمار می­آید. همچنین، برگزاری برنامه های جانبی در قالب نشست های تخصصی، کرسی‌های نظریه‌پردازی، کارگاه ­های تخصصی، این امکان را برای پژوهشگران جوان فراهم می­آورد تا مسیر خود را در حوزه­های مختلف آکادمیک و اجرایی شناسایی و با انگیز­ای دوچندان در این مسیر پرفراز و نشیب گام بردارند.

خرسندیم که در دانشگاه بزرگ شهید بهشتی، میزبان همه استاید، پژوهشگران و دانشجویان علوم ورزشی سراسر کشور خواهیم بود؛ مسلما، حضور ارزشمند شما عزیزان سبب ارتقای غنای علمی همایش، شبکه­سازی حرفه­ای متخصصان علوم ورزشی و پیشرفت ورزش کشور خواهد شد.

مصطفی زارعی

دبیر همایش